• 1403/02/25
  • ارسال شده توسط: همراه حساب
  • بخش: مقالات

در این مقاله از همراه حساب قصد داریم در مورد راهکارهای بیان افزایش حقوق و نکات بعد از مذاکره بحث کرده و مورد بررسی قرار دهیم، جهت مشاهده مطالب با ما همراه باشید.

بهترین راه بیان برای درخواست افزایش حقوق

مقدمه

درخواست افزایش حقوق یکی از کارهایی است که اگر در موقعیت مناسب بیان نشود احتمال دارد که منجر به برداشت اشتباه کارفرما و عدم نتیجه دادن درخواست شود. در ادامه تیم همراه حساب برای شما 5 نکته مهم و راهکار ارئه داده است که با رعایت این موارد میتوانید نتایج بهتری بگیرید و این عملیات و گفتار بصورت اصولی و راحت پیش رود.

زمان مناسبی برای مصاحبه انتخاب کنید

از مواردی که در هنگام درخواست افزایش حقوق باید توجه داشت انتخاب زمان مناسب و معقولی برای انجام این کار هست. برای نمونه :

  • بهتر است درخواست خودتان را چند ماه قبل از اینکه شرکت بودجه سالانه خود را تنظیم و نهایی کند مطرح کنید.
  • تنها در حالتی حقوق بیشتری مطالبه کنید که شرکت از لحاظ مالی در شرایط پایدار، سودساز و موفقی است.
  • این زمان را طوری تنظیم کنید که اخیرا دستاورد بزرگی داشته و مدیر عملکرد خوب شما را در خاطر داشته باشد.
  • یکی دیگر از اشتباهات متداول ، این است که زمانی که مدیر از شما تعریف کرد، درخواست را مطرح کنید! در حقیقت شما با این کار به او این پیغام را می‌دهید که جنبه مورد تعریف واقع شدن را ندارید!
  • بهتر است حدود ۱ الی ۲ هفته قبل از جلسه به کارفرما اطلاع داده و مطرح کنید که جلسه مربوط به حقوق و دستمزد است تا آن‌ها هم به‌جای اینکه متعجب شوند، برای مذاکره آماده باشند.

ارزش مهارت خود را ثابت کنید

خلاصه‌ای از مهارت ها و توانایی‌های خود را برای کارفرما و مدیر خود ارائه کنید. در حالی که مدیر آن را می‌خواند، نکات اصلی را به‌صورت خلاصه بازگو کنید. به آن‌ها یادآوری کنید که چه کارهایی کرده و چه کارهایی می‌توانید در آینده برای مجموعه انجام دهید. برای مثال، به کارفرما بگویید که می‌توانید با قبول مسئولیت یک پروژه‌ی خاص، حجم کاری او را کاهش دهید. یا اینکه ایده‌ای را با آن‌ها در میان بگذارید که در مورد آن‌ هیجان‌زده هستید و فکر می‌کنید می‌تواند به بهبود فروش و یا برندسازی مجموعه شما کمک کند. اهداف حرفه‌ای خودتان را نیز به او به اشتراک بگذارید تا توجه شود شما قصد دارید در شرکت بمانید و خدمات با کیفیت خود ادامه دهید.

سقف حقوقی حوزه فعالیت خود را پیدا کنید و حقوق متناسب با آن را پیشنهاد دهید

هر شغلی ارزش مشخصی در بازار کار دارد و بازه حقوقی مشخصی دارد. پس قبل از جلسه با مدیر خود، به طور کامل راجع به شغل خود تحقیق کنید .با کمی جستجو و تحقیق متوجه میشوید که سایر کارکنان مشابه شما در شهر و منطقه شما چه حقوقی دریافت میکنند . جمع آوری این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا سنجیده‌تر پیشنهاد دهید و عدد پیشنهادی شما عدد غیرمنطقی نباشد.

همچنین یادتان باشد رقمی که بیان می‌کنید مقداری بالاتر باشد تا جا برای مذاکره باز باشد. همچنین، حتماً یک رقم خاص بیان کنید و از ارائه محدوده قیمتی اجتناب کنید.برای مثال اگر بگویید می‌خواهم بین 19 الی 23 میلیون درآمد داشته باشم، کارفرما مطئمناً کمترین رقم پیشنهادی شما را انتخاب می‌کند.

 

با همراهی ما، می‌توانید مهارت‌های لازم برای یک حسابدار حرفه‌ای را کسب کرده و به کارآفرینی موفقیت آمیز خود را شروع کنید. به دوره‌های آموزش همراه حساب بپیوندید و از فرصت‌های شغلی در حوزه حسابداری بهره‌مند شوید!

مثبت حرف بزنید و از شکایت و تهدید پرهیز کنید

هرگز درخواست‌تان را با شکایت یا تهدید شروع نکنید برای مثال :

  • من از ... تا به حال افزایش حقوق نداشته ام.
  • من می دانم که الان زمان مناسبی نیست...
  • من متوجه شدم همکارم بیشتر از من حقوق میگیرد.
  • من کار چند نفر را انجام می دهم.
  • اگر نتوانم ترفیع حقوق بگیرم از اینجا میروم.

با این سخنان، مافوق‌تان را در حالت تدافعی قرار می‌دهید و واکنش های منفی نسبت به خودتان در پی خواهد داشت.در عوض، مثبت باشید و روی تأثیرات بسزایی که داشته‌اید، تمرکز کنید.، و کارفرما را متقاعد کنید که لایق افزایش حقوق هستید.

قبل از مطرح کردن تمرین کنید

خودتان را برای این ملاقات آماده کنید. سعی کنید برای سناریوهای احتمالی و پاسخ‌های احتمالی کارفرما آماده بوده و جواب‌های مناسبی برای آن‌ها آماده کرده باشید. در مجموع، چند مرتبه این مکالمات را با صدای بلند یا در حضور شخص دیگری تمرین کنید تا کاملاً به آن مسلط شده و احساس راحتی داشته باشید

نکاتی برای بعد از مذاکره

اگر با درخواست افزایش حقوق موافقت نشد چه کنیم؟

اگر کارفرما درخواست افزایش حقوق شما را قبول نکرد، در این صورت ناراحت یا عصبی نشوید و واکنش بدی نشان ندهید و از او بپرسید که برای اینکه که در آینده حقوق بیشتری دریافت کنید، چه راهکارهایی ارائه می‌کند.  همچنین در مورد اهداف و انتظارات شرکت برای اینکه واجد شرایط بالا رفتن حقوق باشید صحبت کنید.

و در اخر اگر با افزایش حقوق شما موافقت نشد و مطمئن هستید که حقوق شما در این شرکت کافی نیست و ارزش شما خیلی بیشتر است، شاید چاره‌ای جز ترک این مجموعه نداشته باشید. اگر شرکت دیگری شغل با حقوق و مزایا بهتری به شما پیشنهاد کند، کارفرما فعلی ممکن است قانع شود و حقوق بیشتری به شما پرداخت کند تا مجموعه را ترک نکنید. آن‌ها شاید متوجه این موضوع باشند که پیدا کردن یک فرد جدید، صرف زمان برای آموزش و کاملاً جایگزین کردن این فرد جدید می‌تواند هزینه بیشتری برای آن‌ها به همراه داشته باشد.