• 1403/06/11
  • ارسال شده توسط: همراه حساب
  • بخش: مقالات

در این قسمت از مقاله همراه حساب قصد داریم در مورد کنکور رشته حسابداری و جزئیات آن بحث کنیم، جهت مشاهده مطالب با ما همراه باشید.

کنکور حسابداری و شرط قبولی در آن

مقدمه

رشته حسابداری یکی از رشته های شناور دانشگاهی می باشد که از تمامی داوطلبان از رشته های ریاضی، تجربی،انسانی و فنی حرفه ای دانشجو میپذیرد و به همین سبب یکی از رشته هایی میباشد که به واسطه ی داشتن داوطلبان زیاد، رقابت بسیاری وجود دارد. افرادی که علاقمند به تحصیل در حسابداری هستند، می‌توانند از دو طریق وارد این رشته شوند؛ در روش اول می‌توانند از پایه دهم، حسابداری در هنرستان را انتخاب کرده و در این رشته به تحصیل بپردازند و در روش دوم می‌توان با شرکت در کنکور و کسب رتبه مناسب، حسابداری در دانشگاه را انتخاب کرده و به این صورت به ادامه نحصیل بپردازند.

همچنین رشته حسابداری دارای کنکور مجزایی از کنکور سراسری نمی‌ باشد و تمامی شرایط و زمان ثبت نام آزمون آن نیز هم سو با ثبت نام کنکور سراسری است. شایان ذکر است که امکان انتخاب رشته حسابداری در بین رشته‌ های فنی حرفه‌ای برای دانش آموزان وجود دارد.

شرایط ورود به رشته حسابداری

برای ورود به این رشته پرطرفدار باید شرایط زیر را داشته باشید:

  1. قبولی در پایه ی اول متوسطه و اخذ مدرک دیپلم
  2. گذراندن 32 واحد در دروس عمومی
  3. کسب نمره ی ریاضی بالای 11
  4. داشتن شرایط شاخه فنی حرفه‌ای در فرم هدایت تحصیلی
  5. داشتن علاقه و استعداد
  6. داشتن حداقل معدل پذیرش در حسابداری که 14 میباشد.

ورود به رشته حسابداری از ریاضی بهتر است یا فنی حرفه ای

هر دو رشته، یعنی ریاضی و فنی حرفه‌ای، می‌توانند پایه‌ی خوبی برای ورود به رشته حسابداری باشند در ادامه، برخی از نکات را برای هر یک از رشته‌ها شرح می‌دهم:

  • رشته ریاضی:

اگر علاقه‌مند به مطالعه ریاضیات و تحلیل داده‌ها هستید و از موضوعاتی مانند آمار و مدیریت مالی لذت می‌برید، انتخاب رشته ریاضی می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد. در این رشته، مهارت‌های ریاضی قوی و تفکر منطقی پردازشی به شما کمک خواهند کرد.

  • رشته فنی حرفه‌ای:

اگر علاقه‌مند به موارد فنی و عملی مانند برنامه‌نویسی، مدیریت سیستم‌ها و تجهیزات کامپیوتری هستید، رشته فنی حرفه‌ای گزینه‌ی مناسبی است. این رشته به شما آموزش و تجربه‌های عملی در زمینه‌های مرتبط با حسابداری مانند نرم‌افزارهای مالی و سیستم‌های مدیریت منابع ارائه می‌دهد.

نحوه ثبت نام کنکور حسابداری

در این بخش از مقاله شمارا با نحوه ثبت نام این رشته آشنا میکنیم.

ثبت نام کنکور حسابداری به صورت اینترنتی با استفاده از مراجعه به سایت سنجش به نشانی  sanjesh.org در زمان تعیین شده می‌ باشد.

  1. اولین قدم پس از ورود به سایت سنجش انتخاب گزینه سراسری میباشد.
  2. بعد از ورود به قسمت اطلاعیه های آزمون سراسری باید بر روی لینک ثبت نام کنکور سراسری سال مورد ۱۴۰۳ کلیک نمایید.
  3. سپس اقدام به عضویت در سامانه سنجش نمایید و تمامی اطلاعات خود مانند: نام و نام خانوادگی ملیت خود را وارد کرده و برای ورود به سامانه یک رمز عبور مشخص کنید.
  4. در مرحله بعدی باید برای ورود به سامانه ،کد ملی خود به همراه رمز ورود که در بخش بالا ذکر شد و کد امنیتی درج شده، در سامانه وارد نمایید.
  5. بعد از ورود به سامانه فرم های اطلاعات هویتی و تحصیلی نشان داده می شود که باید اطلاعات مربوطه را تکمیل کرده و مدارکی همانند مدارک تحصیلی و عکس پرسنلی خود را در سایت برگزاری نمایید.
  6. در نهایت بعد از تایید تمامی اطلاعات که توسط داوطلب وارد سایت شده داوطلب باید اقدام به پرداخت هزینه آزمون کند. بعد از پرداخت هزینه آزمون برای داوطلب یک کد رهگیری ثبت نام ارسال شده که این به منظور تکمیل و اتمام روند ثبت نام کنکور حسابداری و کنکور سراسری می باشد
  • شایان ذکر است که به یاد داشتن کد رهگیری ثبت نام برای ورود مجدد به این سامانه توسط داوطلبان ضروری می باشد.

آموزشگاه همراه حساب یکی از بهترین آموزشگاه هایی است که اقدام به آموزش حسابداری از مبتدی تا حرفه ای نموده است. اگر شما هم علاقه مند به یادگیری حسابداری به صورت تخصصی و حرفه ای میباشید دوره های حسابداری همراه حساب را از دست ندهید.

چه کتابهایی برای قبولی در رشته حسابداری بخوانیم؟

از سوالاتی که افراد بسیار در خصوص آن می پرسند این می باشد که برای کنکور حسابداری چه کتابهایی بخوانیم و رتبه بندی درس ها در کنکور حسابداری به چه صورت است ؟ برای شناخت و برنامه ریزی بهترتان منابع کنکور حسابداری و کتاب هایی که باید برای کنکور حسابداری خواند را در جدول زیر قرار داده ایم و تعداد سوالات و ضرایب آنها را نیز برایتان مشخص کرده ایم.

درس

منبع

توضیحات

شایستگی فنی

دانش فنی پایه

   65 سوال با ضریب 12

دانش فنی تخصصی

حسابداری وجوه نقد و تحریر دفاتر قانونی

حسابداری خرید و فروش

حسابداری حقوق و  دستمزد

حسابداری اموال و انبار

حسابداری بهای تمام شده و مالیاتی

حسابداری تهیه و تنظیم صورتهای مالی

شایستگی غیرفنی

الزامات محیط کار

20 سوال با ضریب 

مدیریت تولید

کارگاه نوآوری و کارآفرینی

اخلاق حرفه ای

شایستگی پایه

ریاضی 1،2،3

35 سوال با ضریب 6

شیمی

فیزیک

 

بازار کار حسابداری و آینده شغلی و جمع بندی

آینده شغلی رشته حسابداری در ایران کاملا روشن است. همین حالا، درصد بالایی از فارغ التحصیلان گرایش‌های حسابداری، جذب کار می‌شوند. استخدام حسابدار، از فارغ التحصیلان هنرستانی، دانشگاهی و آموزشگاهی همیشه وجود دارد. آینده شغلی حسابداری با راه‌هایی که برای کسب درآمد بیشتر و گرفتن فرصت‌های شغلی بهتر وجود دارد، روشن است.

همچنین با داشتن رزومه حسابداری خوب و موفق می‌توانید شانس خودتان را برای کسب مشاغل بهتر افزایش دهید.

جمع بندی

همانطور که می دانید با توجه به نیاز مداوم سازمان‌ها و شرکت‌ها به خدمات حسابداری حرفه‌ای، فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان حسابداری در آینده همچنان پایدار خواهد بود. بنابراین اگر علاقه مند به این رشته هستید بهتر است در کنار آموزش های دانشگاهی، مهارت های فنی و عملی خود را با شرکت در آموزش نرم افزار حسابداری و دوره های بازار کار و مالیاتی تقویت کنید تا بتوانید در مدت زمان کم وارد بازار کار شوید و موفقیت و پیشرفت خوبی داشته باشید.